[ivan_title title_tag=”h2″ align=”left” animation=”fadeInUp” animation_iteration=”1″ c_id=”.vc_1587744071916″ subtitle_css=”margin-bottom:30px;”]WELKOM OP MIJN WEBSITE![/ivan_title]

Ik ben Engel Mulder en ik ben freelance cameraman en filmmaker, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Ik werk afwisselend aan fictiefilms, (web)commercials, documentairesmuziekvideo’s en crossmediale projecten.

Voor verschillende regisseurs en producenten werk ik
niet alleen als D.O.P. (cameraman) maar ook als filmmaker. Van concept, vormgeving tot eindproduct. Ook heb ik mijn eigen productiehuis genaamd Tandem. De afgelopen jaren heb ik gewerkt op filmsets variërend van klein tot groot.

Mijn werk kenmerkt zich door mijn inhoudelijke betrokkenheid bij de projecten waar ik me aan verbind, met daarbij een zorgvuldig uitgedachte beeldstijl.

Bekijk mijn geselecteerde werk of neem vrijblijvend contact met me op. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en contacten!

[ivan_title title_tag=”h3″ align=”left” animation_iteration=”1″ c_id=”.vc_1587746002687″ subtitle_css=”margin-bottom:30px;”]Neem contact met me op voor je volgende project.[/ivan_title]
[ivan_button link=”engelmulder.com/contact” animation_iteration=”1″ template=”primary-bg” c_id=”.vc_1588244785680″ btn_css=”background-color-hover:#ffffff;border-color-hover:#ffffff;”]BERICHT[/ivan_button]